Kuva: PIxabay/Christoph Meinersmann

Maanpuolustus

Kerho järjestää ajankohtaisia esitelmiä Klubilla, retkiä esim. Puolustusvoimien kohteisiin sekä ampumatapahtumia Santahaminassa. Tavoitteena on järjestää vuoden aikana noin kuusi kiinnostavaa tilaisuutta. Koronakeväällä 2021 järjestetään poikkeuksellisesti vain yksi ampumatapahtuma Santahaminassa.

Maanpuolustus-harrastuksen vetäjänä toimii Petri Parviainen. Toiveita ja esityksiä toiminnasta voi lähettää ja lisätietoja sähköpostilla maanpuolustus(at)klubi.fi.

Lauantai 5.6.2021 klo 9.00
Suomalaisen Klubin, Pörssiklubin ja Uudenmaan maanpuolustusyhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus tulla ampumaan uusilla MPK-kivääreillä Santahaminaan.
kuva-1.png
Tuosta Hesarin jutusta selviää millainen ase on kyseessä
https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007610434.html

MPK aloitti koulutuksen uusilla aseilla: Tällainen on Etelä-Koreasta hankittu rynnäkkökivääriä kopioiva reserviläisase - Kotimaa | HS.fi

MPK aloitti koulutuksen uusilla aseilla: Tällainen on Etelä-Koreasta hankittu rynnäkkökivääriä kopioiva reserviläisase. MPK-kivääreihin on haettu samanlaista tuntumaa kuin Puolustusvoimien rynnäkkökivääreihin.

www.hs.fi

Hinta on 30€ ja se sisältää aseen lainan, 50 patruunaa, koulutuksen ja vakuutuksen. Tuosta mukaan https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/153946

MPK:n ajantasainen turvallisuusohjeistus löytyy täältä https://mpk.fi/ajankohtaista/mpk/oheita-osallistujalle/ , jota päivitetään turvallisuustilanteen ja Valtioneuvoston ohjeistuksien ja suositusten mukaan.

Mukavaa ja turvallista talvea!

Petri Parviainen