Jäsenhakemus Klubille

AVAA JÄSENHAKEMUSLOMAKE TÄSTÄ

Johtokunnan linjauksen mukaisesti jokaisen jäsenehdokkaan tulee käydä infotilaisuudessa Klubilla.

Seuraavat, noin puoli tuntia kestävät infotilaisuudet jäsenehdokkaille:

Torstai 25.4. klo 16.00
Keskiviikko 15.5. klo 16.00

Ilmoittaudu inkeri.lohivesi@klubi.fi.
Tiedon tapaamispaikasta saatte tullessanne Klubimestarilta.

JÄSENEHDOKKAALLE:

Hyvä tuleva Klubin jäsen,

Johtokunta käsittelee jokaisessa kokouksessaan uusia jäsenhakemuksia.

Jäsenehdokkaan tulee täyttää jäsenhakemus ensisijaisesti Klubin verkkosivuilla ja liittää valokuva. Tiedoston maksimikoko on 5 MB. Tuetut formaatit ovat .jpg, .gif ja .png. - puku, paita, passikuvatyyppinen kuva) jäsenhakemukseen tai toimittaa kuva erikseen sihteerille.

Voit toimittaa jäsenhakemuksen myös jäsenhakemuslomakkeella, jos tietokoneen käyttö ei ole sinulle tuttua. Tässä tapauksessa liitä valokuvapaperinen kuva (puku, paita, passikuvatyyppinen kuva) jäsenhakemukseen.

Jäsenehdokas pyytää molempia suosittelijoita lähettämään suositusviestin osoitteella inkeri.lohivesi@klubi.fi. Jäsen voi suositella, kun on itse ollut Klubin jäsen vähintään yhden vuoden.

Jäsenhakemus menee 1. johtokunnan käsittelyyn, kun sekä jäsenhakemus, suosittelijoiden lomake allekirjoituksineen sekä valokuva ovat kunnossa. 1. käsittelyn jälkeen hakemus menee klubin ilmoitustaululle mahdollisia moitteita varten neljän viikon ajaksi. Moitteita tulee äärimmäisen harvoin. Jos moitteita ei tule johtokunta hyväksyy jäsenyyden seuraavassa kokouksessa.

Johtokunnan kokouksia on joka kuukausi pl. kesä- ja heinäkuu.

Ensimmäisenä vuonna maksettavaksi tulee 200 euron liittymismaksu ja 280 euron jäsenmaksu.
Jos jäsenyys hyväksytään loka-marraskuussa, jäsenmaksu liittymisvuodelta on 140€. Jos taasen jäseneksi hyväksytään joulukuussa jäsenmaksua ei hyväksymisvuodelta peritä.

Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Klubiterveisin
Inkeri Lohivesi
Klubin ja johtokunnan sihteeri
tradenomi
inkeri.lohivesi@klubi.fi
050-366 5662