Jäsenhakemus Klubille

AVAA JÄSENHAKEMUSLOMAKE TÄSTÄ

JÄSENEHDOKKAALLE:

Hyvä tuleva Klubin jäsen,

Johtokunta käsittelee jokaisessa kokouksessaan uusia jäsenhakemuksia. Seuraava johtokunnan kokous, johon hakemuksia voi jättää on 18.8.2022. Tähän kokoukseen jäsenhakemusten tulee olla valmiina 15.8.2022.

Jäsenehdokkaan tulee täyttää jäsenhakemus ensisijaisesti Klubin verkkosivuilla ja liittää valokuva (jpg, koko korkeintaan 5 megatavua - puku, paita, solmio, passikuvatyyppinen kuva) jäsenhakemukseen tai toimittaa kuva erikseen sihteerille.

Voit toimittaa jäsenhakemuksen myös jäsenhakemuslomakkeella, jos tietokoneen käyttö ei ole sinulle tuttua. Tässä tapauksessa liitä valokuvapaperinen kuva (puku, paita, solmio, passikuvatyyppinen kuva) jäsenhakemukseen.

Suosittelijalomakkeen saat tästä. Suosittelijat täyttävät ja allekirjoittavat lomakkeen tai vaihtoehtoisesti lähettävät suositusviestin osoitteella inkeri.lohivesi@klubi.fi.

Johtokunnan linjauksen mukaisesti jokaisen jäsenehdokkaan tulee käydä info-tilaisuudessa Klubilla. Syksyllä 2022 jatkamme jäsenehdokastapaamisia ryhmätapaamisina. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään torstaina 25.8. klo 17.00. Tiedon tapaamispaikasta saatte tullessanne Klubimestarilta.

Jäsenhakemus menee 1. johtokunnan käsittelyyn, kun sekä jäsenhakemus, suosittelijoiden lomake allekirjoituksineen sekä valokuva ovat kunnossa. 1. käsittelyn jälkeen hakemus menee klubin ilmoitustaululle mahdollisia moitteita varten neljän viikon ajaksi. Moitteita tulee äärimmäisen harvoin. Jos moitteita ei tule johtokunta hyväksyy jäsenyyden seuiraavassa kokouksessa.

Johtokunnan kokouksia on joka kuukausi pl. kesä- ja heinäkuu.

Ensimmäisenä vuonna maksettavaksi tulee 100 euron liittymismaksu ja 200 euron jäsenmaksu.

Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Klubiterveisin
Inkeri Lohivesi
Klubin ja johtokunnan sihteeri
viestintätoimikunnan jäsen
tradenomi
inkeri.lohivesi@klubi.fi
050-366 5662