Kuva: Pixabay/Ernest Roy

Sikarikerho

Historia ja kohderyhmä

Klubin Sikarikerho aloitti toimintansa vuonna 2009. Klubin Sikarikerho on kaikille klubiveljille avoin harrastusryhmä, jonka tavoitteena on lisätä asiasta kiinnostuneiden klubiveljien sikaritietoutta sekä luoda mahdollisuuksia ja puitteita klubiveljien keskinäiseen kanssakäymiseen klubihengessä.

Toiminta

Järjestämme sikariharrastajille erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia Klubilla yläkellarin Sikarihuoneella sekä Klubin ulkopuolella matkojen ja -illallisten merkeissä. Osa tilaisuuksista on Klubin ohjelmassa, mutta osasta tiedotamme vain Klubin Sikarikerhon postituslistalle kuuluvia jäseniä. Listalle voit ilmoittautua osoitteeseen sikarikerho(at)klubi.fi.

Sikari-iltoja järjestetään kuukausittain Klubin yläkellarin Sikarihuoneella. Sikari-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Järjestämme myös erillisiä tasting- ja koulutustilaisuuksia, joiden aiempina teemoina on ollut mm. portviinien- ja tummien oluiden tasting, rommikoulutus, gin-koulutus, konjakki- ja viskiesittelyt. Erilliset tilaisuudet voivat vaatia ilmoittautumisen ja paikkoja voi olla rajoitetusti.

Muita tapahtumia ovat olleet illalliset, Tallinnan päiväretket ja muu matkailu (Havanna, Pietari) sekä yhteistyö KirjaClubin kanssa tutustumiskäyntien ja yhteisten illanviettojen merkeissä.

Yhteyshenkilö

Klubin Sikarikerhon puheenjohtaja:
Heikki Pitkänen
puhelin: 050-5203046
email: sikarikerho@klubi.fi