Kuva: Pixabay/Pexels

Golf

***************************************************************************************

KUTSU 2020 YT-KLUBIEN GOLF SM-KILPAILUIHIN 14.-15.8.2020 (pdf)

***************************************************************************************

Golfharrastus Klubilla kulminoituu kahteen tapahtumaan, joista ehdoton päätapahtuma on jo vuodesta 1971 lähtien pelattu Pohjolan malja eli Klubin golfmestaruuskilpailu. Suuren osalistujamäärän vuoksi kilpailu on jaettu kahdelle kentälle. Alhaisemman tasoituksen omaavat pelaajat kilpailevat A-sarjan eli Pohjolan maljan voitosta Talissa ja korkeamman tasoituksen omaavat B-sarjan voitosta Master golfissa. Molemmilla kentillä on myös seniorisarja yli 65-vuotiaille klubiveljille. Osallistumisoikeus on kaikilla Klubin jäsenillä, joilla on tasoitus 36 tai alle.

Toinen golftapahtuma on Talvigolf-ilta, joka pidetään Klubin suuressa salissa yleensä maaliskuun alussa. Ohjelmassa on usein ajankohtainen golfiin liittyvä esitelmä sekä yhdeksän reiän puttikilpailu. Kaikki klubiveljet pelitasosta riippumatta ovat erittäin tervetulleita Talvigolf-iltaan.

Keväällä 2015 Klubin golfjaosto järjesti pelimatkan Irlantiin Dublinin liepeille, 2016 Prahaan, 2017 Itävaltaan, 2018 Berlinin liepeille, 2019 Bulgariaan ja keväällä 2020 olemme menossa Milanon lähelle Bogognoon pelaamaan alueen kolmelle huippukentälle. Näistä Klubin pelimatkoista on siis jo muodostunut traditio Pohjolan maljan ja talvigolf-illan tapaan.