Kuva: Pixabay/Pexels

Golf

Vuoden 2023 peliaikataulut

Hyvät Golffarit

Ensimmäiset tapahtumat on sovittu

Pelaamme Golfgillarna (GG) vastaan osaottelun torstaina 8.6.2023 klo 9:00 Espoon Ringsidessa (handelsgilletin järjestämänä) 48 € sekä torstaina 13.7.2023 klo 9:00 alkaen EGS kentällä, Helsingin suomalaisen klubin järjestämä. Pelin hinta on 55 € ja alla päivitetyt säännöt, eli pelaaja saa itse päättää ennen maksua miltä teeltä pelaa kyseisen kilpailun.

Kilpailusäännöt 2023

Osallistujat: Helsingin Suomalainen Klubin (HSK) ja Handelsgillet i Helsingforsin (Golfgillarna) golfklubit.

Kilpailu on kaksiosainen (kesä- ja heinäkuun aikana) joukkuekilpailu. HSK toimii isäntänä toisessa osakilpailussa ja Golfgillarna toisessa. Osallistujat maksavat itse kilpailumaksun. Kilpailussa tee on vapaavalintainen. Pelaaja tulee ilmoittaa ennakkoon miltä teeltä (punainen, sininen, keltainen tai valkoinen) hän aikoo pelata. Kilpailun isäntä muodostaa lähtölistan, jolle muiden klubien edustajat toimittavat osallistujalistansa oheistietoineen vähintään viikkoa ennen kilpailua. Kilpailuihin osallistuvat voivat edustaa vain yhtä klubia kauden aikana. Kilpailumuoto tasoituksellinen lyöntipeli Stableford (pistebogey). Suurin sallittu pelitasoitus (slope) 36. Joukkueessa enintään 15 kilpailijaa. Klubien 10 (kymmenen) parasta tulosta lasketaan klubin yhteistulokseen. Klubien mestari on eniten pisteitä saavuttanut klubi molemmista kilpailuista. Kilpailussa noudatetaan Rules of Golf 2019 sääntöjä ja pelattavan kentän paikallissääntöjä. Kilpailuissa pelataan ripeästi, hyvän tavan ja golfetiketin mukaisesti kunniasta, palkintoja ei jaeta. Ilmoittautuminen golf@klubi.fi
Kiertopalkinto luovutetaan kauden jälkeen voittaneelle klubille.

Golfmatka Prahaan syyskuussa 2022

Seitsemäs Golfryhmän jäsenmatka tehtiin Tsekin Prahan lähellä olevaan Panorama golfresortiin 23-26.9.2022 Majoitus ja suurin osa peleistä pelattiin heidän 27 reikäisellä kentällä. Perjantaina vierailtiin PGA National kentällä joka oli valmistunut juuri ennen koronaa 2020, suunnittelijana oli vastannut Kyle Philips . Matkaan kuului neljä peliä erilaisin kilpailuin.

Hienoja maisemia sekä tyylikkäitä reikiä löytyi kaikilta Panoraman kentillä, mutta korkeuserot aiheuttivat mailavalintojen kanssa haasteita. Ilman sponsorin (Vitabalans) lahjoittamia magnesium tabletteja kierrokset eivät olisi onnistuneet. Maanantaina vierailtiin Albatross kentällä, jossa pelataan lähes vuosittain European Tour osakilpailu.

Muista että yritämme pitää golfharrastuksen tiedot näillä sivuilla https://www.klubi.fi/toiminta/harrastukset/golf/

Kaikki yhteydenotot golf@klubi.fi sähköpostiin.

Golfia talvikautena Salmisaari Golfissa

Avaa tiedote tästä.

Handelsgilletin GolfGillarna voitti Helsingin Suomalaisen Klubin ensimmäisessä klubien välisessä turnauksessa!

Uusien perinteiden aloittaminen ei ole koskaan helppoa - mutta nyt näyttää siltä, ​​että meidän Johan Bergström yhdessä Heikki Kosken kanssa Suomalainen Klubista on onnistunut!

Tänä kesänä järjestettiin kaksi golfkilpailua seurojen välillä, 14.7. Mastersissa 11.8. Pickalan Seaside:lla. Ensimmäisessä osakilpailussa osallistui 18 henkilöä per joukkue, 10 parasta yksilötulostulosta laskettiin per joukkue, jälkimmäiseen osallistui 16 henkilöä per joukkue. Handelsgillet voitti 56 pisteen yhteistuloksella!

Palkintojenjako pidettiin 28. syyskuuta Suomalaisen Klubin kiinteistössä Kansakoulukujalla. Tilaisuuteen osallistui 12 Handelsgilletin jäsentä ja hieman vähemmän hävinneestä joukkueesta.
Ilta alkoi Helsingin Suomalaisen Klubin hallituksen puheenjohtajan Raimo Ilveskeron mielenkiintoisella esityksellä. HSK on perustettu vuonna 1876, heillä on nykyään noin 2 900

Jäsentä. Kaikki miehiä kuten Handelsgilletissä. Suomalaisessa Klubissa on aktiivista klubielämää, biljardi, valokuvaus, kuorolaulu, bridge, gastronomia, kalastus, orkesteri, golf, sikariklubi sekä ohjattua seniorivoimistelua.

Handelsgilletin hallituksen puheenjohtaja Christian Borenius jatkoi kertomalla ansiokkaasti hieman vanhemmasta Handelsgilletistä, sen historiasta ja toiminnasta. Mielenkiintoisia olivat seurojen väliset monet yhtäläisyydet sekä toiminnassa että kiinteistökysymyksissä!

Näiden puhekierrosten jälkeen tarjottiin hyvä Janssonin kiusausta lisukkeilla. Jano sammutettiin baarin valikoiduilla juomilla klubihinnoin.

Suomalaisen Klubin golfvastaava Heikki Koski vastasi palkintojenjakotilaisuudesta. Ennen pandemiaa heillä oli mestaruuskilpailussaan parhaimmillaan 170 kilpailijaa nyt vähemmän. Johan Bergström kiitti Handelsgilletin puolesta hienosta kiertopalkinnosta ja kertoi myös GG:n ainutlaatuisesta toiminnasta!

Illallisen ja palkintojenjaon jälkeen pääsimme tutustumaan Klubin talon kellarikerrokseen, jossa on mukavat saunatilat, iso ja hyvin pidetty sikarikerho, iso sali mm orkesteriharjoituksiin ja seniorivoimisteluun.

palkintojenjako.jpg

Ystävyysottelun Golfgillarna mot Helsingin Suomalainen Klubi lautasen jako Voittajalle

Kuten kesän aikana kerroin , meillä on tarkoitus jakaa voittajalle ikuisesti kiertävä Lautanen. Tilaisuus pidetään 28.9 klo 17:00 alkaen klubillamme suuressa salissa. Tilaisuudessa on tarjolla perinteinen 21 € iltapala. Tilaisuuden vaatekoodi on tumma puku ja pukupaita ilman solmiota, sekä tummat kengät. Aloitamme iltapalalla ja Puheenjohtajamme tulee kertomaan Klubimme historiasta sekä näytämme klubimme nykyiset tilat.

Pyydän ilmoittautumisia minulle tähän sähköpostiin viikon sisällä, eli 19.9, ja toivon että ilmoitatte osallistutteko iltapalaan vai ei, jotta keittiö osaa varautua meihin ja vastustajimme määrään.

Liitteenä täydelliset tulokset

Kiitoksia osallistujat, jotka mahdollistitte tämän uuden tapahtuman, joka jatkuu tulevina vuosina.

Uskon , että saan tilaisuuteen kaiverretut mestaruuspytyt, jotka voittajat saavat vuodeksi haltuunsa

Heikki Koski

HSKlubi-golf50v@outlook.com

Helsingin Suomalainen Klubi Golf

Tulokset Yksilötulokset Pb

Helsingin Suomalaisen Klubin 51. golfmestaruuskilpailu
POHJOLAN MALJA

Tiistaina 30.8.2022 Master Golf Master-lenttä

Linkki kilpailukutsuun

Lähtöajat

Tulokset (scratch/PB):

A-sarja

B-sarja

Veteraanit

Lähimmäs lippua ja pisin drive


***************************************************************************************

Golfharrastus Klubilla kulminoituu neljään tapahtumaan, joista ehdoton päätapahtuma on jo vuodesta 1971 lähtien pelattu Pohjolan malja eli Klubin golfmestaruuskilpailu.

Suuren osallistujamäärän vuoksi kilpailu pelataan kolmessa eri sarjassa. Alhaisemman tasoituksen omaavat pelaajat kilpailevat A-sarjan eli Pohjolan maljan voitosta ja korkeamman tasoituksen omaavat B-sarjan voitosta Master golfissa. Kolmantena vaihtoehtona on seniorisarja yli 65-vuotiaille klubiveljille. Osallistumisoikeus on kaikilla Klubin jäsenillä, joilla on tasoitus 36 tai alle.

Klubin jäsenet tekevät itse päätöksen mihin sarjaan osallistuvat sääntöjen puitteissa.

Kilpailu pelataan vuonna 2022 Master Golfissa Tiistaina 30.8.2022 peräkkäislähtönä.

Toinen golftapahtuma on Talvigolf-ilta, joka pidetään Klubin suuressa salissa yleensä maaliskuun alussa. Ohjelmassa on usein ajankohtainen golfiin liittyvä esitelmä sekä yhdeksän reiän puttikilpailu. Kaikki klubiveljet pelitasosta riippumatta ovat erittäin tervetulleita Talvigolf-iltaan. Tapahtuma on ollut toistaiseksi Koronataolla.

Kolmantena tapahtumana on v 2015 Klubin golfjaosto järjesti pelimatkan Irlantiin Dublinin liepeille, 2016 Prahaan, 2017 Itävaltaan, 2018 Berlinin liepeille , 2019 Bulgariaan ja vuonna 2021 Milanoon. Klubin golfjaoksen piti lähteä keväällä 2022 Sloveniaan, mutta kotimainen lentoyhtiö perui lennot ja pohdimme pääsemmekö syksyllä matkustamaan mahdollisesti koronan helpottamaan Eurooppaan .

Neljäntenä tapahtumana olemme perustaneet kolme kilpailua vuosittain käsittävän ystävyysottelusarjan, jossa pelaavat Suomalaisen Klubin Golfryhmää vastaan Pörssiklubin ja Handelsgilletin golfryhmä. Ottelussa jokaista joukkuetta edustaa 18 henkilöä ja ilmoittautumisohje on avattu hetki sitten webbi sivuillamme.

Golfmatka Panorama Golfiin 23.9.2022 . MATKA ON TÄYNNÄ!