Kuva: Pixabay/Pexels

Golf

Ystävyysottelun Golfgillarna mot Helsingin Suomalainen Klubi lautasen jako Voittajalle

Kuten kesän aikana kerroin , meillä on tarkoitus jakaa voittajalle ikuisesti kiertävä Lautanen. Tilaisuus pidetään 28.9 klo 17:00 alkaen klubillamme suuressa salissa. Tilaisuudessa on tarjolla perinteinen 21 € iltapala. Tilaisuuden vaatekoodi on tumma puku ja pukupaita ilman solmiota, sekä tummat kengät. Aloitamme iltapalalla ja Puheenjohtajamme tulee kertomaan Klubimme historiasta sekä näytämme klubimme nykyiset tilat.

Pyydän ilmoittautumisia minulle tähän sähköpostiin viikon sisällä, eli 19.9, ja toivon että ilmoitatte osallistutteko iltapalaan vai ei, jotta keittiö osaa varautua meihin ja vastustajimme määrään.

Liitteenä täydelliset tulokset

Kiitoksia osallistujat, jotka mahdollistitte tämän uuden tapahtuman, joka jatkuu tulevina vuosina.

Uskon , että saan tilaisuuteen kaiverretut mestaruuspytyt, jotka voittajat saavat vuodeksi haltuunsa

Heikki Koski

HSKlubi-golf50v@outlook.com

Helsingin Suomalainen Klubi Golf

Tulokset Yksilötulokset Pb

Helsingin Suomalaisen Klubin 51. golfmestaruuskilpailu
POHJOLAN MALJA

Tiistaina 30.8.2022 Master Golf Master-lenttä

Linkki kilpailukutsuun

Lähtöajat

Tulokset (scratch/PB):

A-sarja

B-sarja

Veteraanit

Lähimmäs lippua ja pisin drive


***************************************************************************************

Golfharrastus Klubilla kulminoituu neljään tapahtumaan, joista ehdoton päätapahtuma on jo vuodesta 1971 lähtien pelattu Pohjolan malja eli Klubin golfmestaruuskilpailu.

Suuren osallistujamäärän vuoksi kilpailu pelataan kolmessa eri sarjassa. Alhaisemman tasoituksen omaavat pelaajat kilpailevat A-sarjan eli Pohjolan maljan voitosta ja korkeamman tasoituksen omaavat B-sarjan voitosta Master golfissa. Kolmantena vaihtoehtona on seniorisarja yli 65-vuotiaille klubiveljille. Osallistumisoikeus on kaikilla Klubin jäsenillä, joilla on tasoitus 36 tai alle.

Klubin jäsenet tekevät itse päätöksen mihin sarjaan osallistuvat sääntöjen puitteissa.

Kilpailu pelataan vuonna 2022 Master Golfissa Tiistaina 30.8.2022 peräkkäislähtönä.

Toinen golftapahtuma on Talvigolf-ilta, joka pidetään Klubin suuressa salissa yleensä maaliskuun alussa. Ohjelmassa on usein ajankohtainen golfiin liittyvä esitelmä sekä yhdeksän reiän puttikilpailu. Kaikki klubiveljet pelitasosta riippumatta ovat erittäin tervetulleita Talvigolf-iltaan. Tapahtuma on ollut toistaiseksi Koronataolla.

Kolmantena tapahtumana on v 2015 Klubin golfjaosto järjesti pelimatkan Irlantiin Dublinin liepeille, 2016 Prahaan, 2017 Itävaltaan, 2018 Berlinin liepeille , 2019 Bulgariaan ja vuonna 2021 Milanoon. Klubin golfjaoksen piti lähteä keväällä 2022 Sloveniaan, mutta kotimainen lentoyhtiö perui lennot ja pohdimme pääsemmekö syksyllä matkustamaan mahdollisesti koronan helpottamaan Eurooppaan .

Neljäntenä tapahtumana olemme perustaneet kolme kilpailua vuosittain käsittävän ystävyysottelusarjan, jossa pelaavat Suomalaisen Klubin Golfryhmää vastaan Pörssiklubin ja Handelsgilletin golfryhmä. Ottelussa jokaista joukkuetta edustaa 18 henkilöä ja ilmoittautumisohje on avattu hetki sitten webbi sivuillamme.

Golfmatka Panorama Golfiin 23.9.2022 . MATKA ON TÄYNNÄ!