Hyvä Klubin jäsen!

Kevään 2017  lopun ohjelma ohessa.  Muutoksista ja lisäyksistä kerrotaan Klubin verkkosivuilla sekä sähköisellä ilmoitustaululla.
Klubi-iltojen ruokailuun ilmoittautuessa valitaan henkilömäärä ja iltapala (19€) tai kevyt iltapala (13€) määrä. Annosten sisällöistä päivitetään tiedot hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan verkkosivujen kautta (käyttäjätunnus on jäsenkortin numero
ja salasana kortin takana tai puhelinsovelluksessa oleva numerosarja) tai sähköpostilla ravintolamyynti@klubi.fi tai puhelimitse lounasajan ulkopuolella (09) 586 88344. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille jäsenille ilman erityistä ilmoittautumista. Ravintolan joustavan palvelun takaamiseksi on kuitenkin välttämätöntä, että ruokailijat ilmoittautuvat niihin tilaisuuksiin, joiden kohdalla tätä edellytetään, samoin se, että osanoton peruuntumisesta ilmoitetaan hyvissä ajoin. Lehdessä ja viimeistään viikkokirjeissä ja jäsentiedotteissa kerrotaan ruokailun hinta ja mitä sillä saa. Hinnoittelua on asioinnin helpottamiseksi yhdenmukaistettu kausittain toistuvien tilaisuuksien kohdalla.

Tässä mainittujen tilaisuuksien lisäksi useat Klubin harrastuspiirit kokoontuvat viikottain tai useamminkin omiin tapaamisiinsa. Tällaisia ovat keskiviikkoisin harjoitteleva puhallinorkesteri ja torstaisin harjoitteleva kuoro, maanantaisin ja keskiviikkoisin kokoontuvat seniorijumppaajat sekä satunnaisemmin kokoontuvat sikarien ystävät.  Näistä harrastuksista kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä ao. ryhmien vetäjiin.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ILMOITTAUTUMINEN ETUKÄTEEN MAKSETTAVIIN TILAISUUKSIIN

Klubi ja Klubin ravintola ovat siirtyneet ilmoittautumisjärjestelmään, jossa tapahtumaan/tilaisuuteen/matkalle ilmoittautuminen tapahtuu verkkokauppatyyppisesti maksamalla tilaisuuden hinta verkkopankkitunnuksia käyttäen.

Ilmoittautuminen edellyttää sisään kirjautumista Klubin verkkosivuille www.klubi.fi Klubin jäsentunnuksia käyttäen.
Tapahtumissa on verkkosivulla painike ”Maksa ilmoittautuminen”, mistä avautuu tapahtumaan liittyvä maksutieto ja yksikköhinta.
Maksussa siirrytään ”ostoskoriin”, mihin kerrotaan määrä ja päivitetään.
Edelleen ”Maksu” -painikkeella siirrytään ilmoittautumistietoihin, jossa ensin näkyy maksajan nimi. Tästä valitaan ilmoittautuminen "itseni" tai "toiselle henkilölle".  Ilmoitetaan osallistujat ja jatketaan eteenpäin. Lisätään maksajan tiedot ja tarkistetaan lukumäärä ja sähköpostiosoite mihin maksukuitti lähetetään.
Siirrytään eteenpäin ”Holvi” -verkkopankkiin ja suoritetaan maksu verkkopankkitunnuksia käyttäen.
Suosittelemme maksua pankkitililtä, ei luottokortilla.
Mikäli verkkopankkimaksua ei voida käyttää pyydämme ottamaan yhteyttä Klubin toimistoon maksuohjeita varten.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

30.5.  (ti) klo 18.00
Malja kesälle (avec ja ystävät)
Kevyttä iltapalaa, aurinkoista tunnelmaa. ja seurustelun lomassa kesäisen kepeää musiikkia esittävät Jaso Sasaki viulu ja Marko Hilpo piano,
Klubin puhallinorkesterin yhtye ja J-P Lähdevuori laulu.
Isäntänä Aarno Cronvall.


1.6. (to) klo 17.00
Klubi sulkeutuu

2.6. (pe)
Klubin perinteinen veneretki

Klubin veneretkellä 2.6.17 tutustutaan Helsingin vanhojen satama-alueiden rakentamisen nykytilanteeseen.
Käydään katsomassa Jätkäsaarta ja lounaan jälkeen Kalasatamaa.Lähtö perinteiseltä paikalta Kauppahallin edestä klo 10.00 ja paluu samaan paikkaan viimeistään klo 15.00.
Retken hinta on 30 €.
Sitovat ilmoittautumiset 25.5 mennessä maksamalla retken hinta verkkomaksuna

 

Toistuvat tapahtumat

Seniorijumppa
Maanantaisin 1. ryhmä klo 9.40-10.40, 2. ryhmä klo 10.45-11.45
Tiistaisin klo 09.40 – 10.40
Keskiviikkoisin 1.ryhmä klo 9.40-10.40 , 2. ryhmä klo 10.45-11.45

Seniorijumppa yli 80 vuotiaiden ryhmä
Tiistaisin klo 10.45-11.45

Puhallinorkesteri harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.00-19.00 Yläkellarissa.

Kuoro harjoittelee torstaisin klo 16.00-19.00 Yläkellarissa. Uudet laulajat ovat tervetulleita mukaan.

Shakkikerho kokoontuu joka kuukauden kolmas torstai Klubin kirjastossa klo 16.30 – 19.00. Kaikki veljet, myös nuoret tervetulleita.