HSK:n DIGI-Klinikka-ryhmä

Digiklinikka pyrkii toimimaan Klubin jäsenien keskeisenä jakelukanavana digitalisaatiota ja tvt-teknologiaa sivuavissa kiinnostavissa asioissa. Digiklinikka toimii hyvässä yhteistyössä myös teknologia-ryhmän kanssa, samoilla ”apajillahan” tavallaan ollaan.
Ryhmä pyrkii kokoontumaan kuukausittain 2. tai 3. torstaina kello 14-16. Kokoontumisista tulee tarkempi tieto DigiKlinikka-ryhmän www-sivuille ja Inkerin viikkotiedotteeseen. Toki tarvittaessa kokoonnumme useamminkin kun erikseen siitä sovimme.
HSK:n Digiklinikan sivuston kautta jaellaan ajankohtaisia uutisia tvt-asioista, PC- ja tablettiuutisia sekä älypuhelimia koskevia juttuja. Sivustolla on myös mahdollista liittyä erilliselle digi-asioista kiinnostuneiden sähköposti-listalle, käydä väittelyitä ja keskusteluja muiden jäsenten kanssa ja vastata erinäisiin toiminnan ja sivuston kehittämistä koskeviin kyselyihin.
Sivuston osoite on:
https://hskdigiklinikka.yhdistysavain.fi/
Alla vielä syksyn 2017 sovittu ohjelma:
________________________________________

9.11. klo 14.00 – 16.00 Helsinki salissa jälleen.

DigiKlinikka kokoontuu jälleen Helsinki-salissa. Marraskuun tapaamisen aihe on jatkoa teknologiaillalle, missä kuulimme VM:n Maria Nikkilän ja Digi Arkeen Neuvottelukunnan vetäjän Marianne Heikkilän esitykset valtion digitalisointihankkeista ja millä tavalla kansalaisia avustetaan tähän sähköisen asioinnin maailmaan.

Torstaina 9.11. VRK:n edustaja Sanna Suomalainen tulee kertomaan VRK:n roolista näissä valtion digitalisoinnin hankkeissa ja varmaan myös tunnistamisesta ja sen välineistä sähköisessä asioinnissa.

ENTER ry:n Urho Karjalainen on totutulla tavalla mukana auttamassa ongelmien ratkomisessa. Klubin omien sivujen osiosta http://www.klubi.fi/content/digiklinikka  löydät linkin DigiKlinikan neuvontasivulle.

Sivustollamme on kalenteriosio, mistä näet kaikenlaisia Digiklinikan jäseniä kiinnostavia tapahtumia ja neuvontatilaisuuksia ja kaikkea muutakin ohjetta, neuvoa ja tvt-uutista.
Teen vielä tulevan viikon aikana sivuston etusivulle jäsenkyselyn mitä aiheita haluatte tulevissa tapaamisessa käsiteltävän. Käy kertomassa toiveesi tai lähetä sähköpostia minulle.

Sivuston osoite siis on: https://hskdigiklinikka.yhdistysavain.fi/

Näkemisiin 9.11.2017 klo 14-16 Helsinki Salissa.

Sakari Eränen, mailto:sakari.eranen@saunalahti.fi
040 722 2077

________________________________________
Torstaina 14.12. Suomalaisella Klubilla on digiklinikan syyskauden viimeinen tilaisuus jonka jälkeen Klubin Pikkujoulu klo 19.00
________________________________________
Sakari Eränen
sakari.eranen@saunalahti.fi
+358 40 7222077