Klubin Sikarikerho  

Historia ja kohderyhmä

Klubin Sikarikerho aloitti toimintansa vuonna 2009. Klubin Sikarikerho on kaikille klubiveljille avoin harrastusryhmä, jonka tavoitteena on lisätä asiasta kiinnostuneiden klubiveljien sikaritietoutta sekä luoda mahdollisuuksia ja puitteita klubiveljien keskinäiseen kanssakäymiseen klubihengessä sikaria poltellen.

Toiminta

Järjestämme sikariharrastajille erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia Klubilla yläkellarin Sikarihuoneella sekä Klubin ulkopuolella sikarimatkojen ja -illallisten merkeissä. Osa tilaisuuksista on Klubin ohjelmassa, mutta suurimmasta osasta tiedotamme vain Klubin Sikarikerhon postituslistalle kuuluvia. Listalle voit ilmoittautua osoitteeseen sikarikerho@klubi.fi.

Sikari-iltoja järjestetään kuukausittain Klubin yläkellarin Sikarihuoneella. Osa illoista on vapaamuotoisia kokoontumisia ja osassa on teema tai ohjelma, josta tiedotetaan tarkemmin postituslistalle kuuluvia. Sikari-iltoihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Järjestämme myös erillisiä tasting- ja koulutustilaisuuksia, joiden aiempina teemoina on ollut mm. portviinien- ja tummien oluiden tasting, rommikoulutus, gin-koulutus, konjakki- ja viskiesittelyt, maahantuojan sikariesittelyjä. Erilliset tilaisuudet voivat vaatia ilmoittautumisen ja paikkoja voi olla rajoitetusti.

Muita sikariaiheisia tapahtumia ovat olleet sikari-illalliset, Tallinnan päiväretket ja muu matkailu (Havanna, Pietari) sekä yhteistyö KirjaClubin kanssa tutustumiskäyntien ja yhteisten illanviettojen merkeissä.

 

Yhteyshenkilö

Klubin Sikarikerhon puheenjohtaja:

Heikki Pitkänen

puhelin: 050-5203046

email: sikarikerho@klubi.fi

Kevään 2017 sikari-illat:

 

- ke 18.1. klo 18

- ke 8.2. klo 18

- ti 7.3. klo 18

- ke 5.4. klo 18

- ma 8.5. klo 18

 

Sikari-illat ovat vapaamuotoisia sikarikerholaisten kokoontumisia sikarihuoneella. Sikari-illoissa voi joskus olla myös pienimuotoista ohjelmaa (esim. vierailija), mutta niihin ei tarvitse ilmoittautua.

Sikarikerhon 22.4. Tallinnan päiväretken ilmoittautuminen on käynnissä alla olevan linkin kautta pe 24.3. asti. Tämän jälkeen mukaan pääsee laivayhtiön paikkatilanteen mukaan kysymällä tilannetta suoraan Petri Hämäläiseltä, petri.hamalainen@lrint.com.

Retken hinta on 170€, joka pitää sisällään

  • Laivamatkat Eckerö Linen business loungessa (hintaan kuuluu pientä syötävää ja virvokkeita, ml. olut ja viini)
  • Kuubalaisen pitkän lounaan ravintola Scheelissä + ruokajuomat ja sikarin
  • Tarjoilut Lassen sikariloungessa
  • Lounaan yllätysohjelman ja matkan järjestelyt 

Lähtö tapahtuu Länsisataman vanhasta terminaalista klo 8.30 ja paikalla pitää ehdottomasti olla klo 7.45. Takaisin Helsingissä ollaan klo 21.15.

Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu alla olevan linkin kautta:

https://www.lyyti.in/Tallinna_Sikarikerho

 

Muita sikaritapahtumia:

1.4. Big Smoke Finland (TÄYNNÄ)

9.-11.6. Fine Spirits& Cigar Weekend, Tallinna (www.cigarweekend.eu)