Matkailu
 

Klubin matkailukuulumisia

Syksyn klubimatka Intian nähtävyyksiin toteutuu 17.11 - 2.12.2017
Ilmoittautumisaikaa saatiin jatkettua 31.5.2017 saakka, ilmoittautukaa siis pian!  

Klubin matkailujaosto järjestää noin 25 hengelle kahden viikon matkan (avec) Delhiin ja 7 muuhun kiinnostavaan kohteeseen Intiassa, matkan toteuttaa Intiamatkat, matka on tarjolla myös Travel Club Finlandin jäsenille. Matka alkaa Delhistä, jossa tutustutaan vanhan kaupungin markkinapaikkaan ja Jama Mashidiin, Intian suurimpaan moskeijaan ja muihin nähtävyyksiin.

Delhistä lennetään kaakkoon Udaipuriin, jota kutsutaan myös idän Venetsiaksi, kohteina City Palace ja Museum (rakennettu 1559) sekä puutarhat ja temppelit. Iltaretken teemme laivalla Pichola-järvelle ja vierailemme Jag Mandir -lake garden palatsissa. Udaipurista lennämme Jaipuriin (Pink City), jossa vierailemme Amber-linnakkeessa, museo-observatoriossa, Hawa Mahal -palatsissa, jossa Royal Family edelleen asuu ja kohteena myös muut kaupungin museot ja nähtävyydet.

Ranthamboreen matkaamme bussilla 180 km ja tutustumme historialliseen linnakkeeseen sekä teemme safarin Intian tärkeimpään kansallispuistoon, jossa voimme nähdä mm. tiikereitä. Jatkamme bussilla Fatehpur Sikrin muinaiseen suurkaupunkiin ja sieltä edelleen Agraan Taj Mahalin rakkauden monumentille ja Red Forth -linnakkeelle 1500-luvulta. 
 

Agrasta lennämme Khajurahoon, joka on tunnettu 1000 vuotta säilyneestä temppelialueesta, joka edustaa parhaita piirteitä Intian arkkitehtuurista ja taiteesta, illalla on tarjolla optional light and sound show. Jatkamme matkaa lennolla Varanasiin, tunnetuimpaan Budhalaiseen kaupunkiin. Menemme venematkalle Gangesille katsomaan paikallisia rituaaleja ja vierailemaan mm. tunnetuimmassa kultaisessa Kashi Vishvanath -temppelissä. Matkamme jatkuu Delhiin, jossa nautimme päätöspäivällisen ennen paluumatkaa Suomeen.

Intiamatkat järjestää Intian osuuden, jonka hinta on 2 680 euroa 2hh (jos 15-20 henkeä)
Lisätiedot ja ilmoittautumiset osoite  info@intiamatkat.fi , puh 050 483 9418 (english).

Ilmoittautumisaikaa saatiin jatkettua 31.5.2017 saakka, ilmoittautukaa siis pian!  

Finnairin lennot ja viisumit voi tilata LR-Internationalista yhteishintaan noin 800 euroa, (sis. palvelumaksut ja alv), osoitteesta petri.hämäläinen@lrint.com
tai puh. 09 5846 9800. Kukin voi myös varata lennot itse haluamaltaan lentoyhtiöltä ja hankkia viisumin Intian suurlähetystöstä.

Matkaohjelma löytyy täältä

Hotellitiedot löytyvät täältä

Ohjelma on myös Intiamatkojen sivulla: www.intiamatkat.fi/product-page/udaipur-golden-triangle-ganges

Matkareitti kartalla löytyy täältä  

  Travel Club Finland ja Klubin Matkailujaosto tiivistävät yhteistyötään ja tarjoavat matkoja toisilleen vähintään silloin kun paikkoja on vapaina.

Nopeille ilmoittautujille on vielä mahdollista päästä mukaan kahdelle TFC:n ja Soile Toursin matkalle:
-  Loiren linnat ja puutarhat avec 4.-9.5.2017 hinta 2241 euroa/hlö, esittely Klubilehdessä 3/2016.
Viikinkien jäljillä Gröönlantiin avec 23.8.-11.9.2017 hinnat 4220 - 7978 euroa/hlö, Klubilhti 3/2016.
Lisätiedot ja pikaiset ilmoittautumiset: soile@soiletours.com  / Anne Nordström puh. 09-4129 344

Onnistunut musiikkiristeily Mississippille, perehdytti afrikkalaiseen rytmiin perustuvien bluesin, jazzin ja rock and roll´in syntyseuduille New Orleansin ja Memphisin kaupungeissa ja niiden välillä.
Johannes Koroman kuvallinen matkakertomus liitteenä. 

Kulttuurimatka Hollantiin keväällä 2018 on Matkailujaoston valmistelussa. Matka painottuu toisaalta kuvaamataiteisiin, toisaalta Friisien alueeseen ja historiaan. Pääkohteita ovat  Amsterdamin taidemuseot Rijksmuseum ja van Gogh ”poimien rusinat pullista” – periaatteella ; Pohjanmeren rannalla Friisien alue, jossa viikingit ja mantereen väki kohtasivat, paitsi sotien niin ennen kaikkea käyden kauppaa keskenään. Lisäksi matkalla on mahdollisuus tutustua myös hollantilaisen vesirakentamisen kulttuuri. Lisätietoja tulossa Klubilehdessä ja netissä.

-Tervetuloa mukaan matkailujaostoon ideoimaan ja suunnittelemaan tulevia matkoja. Innostuneita matkailijoita iästä riippumatta tarvitaan erityisesti, jotta kiinnostaviin teemoihin sekä Veljien vapaaehtoistyöhön perustuvaa  Klubimatkojen tarjontaa voidaan jatkaa.

Matkailujaostoon kuuluvat tällä hetkellä Harri Keinonen puheenjohtajana ja jäseninä Reijo Kaukonen, Timo Myllys, Lauri Palojärvi ja Jimmy Sobott.

Aurinkoista kevättä Klubiveljille !

Matkailujaoston puolesta

Harri Keinonen