Gastronominen Kerho

Suomalaisen Klubin Gastronominen Kerho perustettiin syksyllä 2007, tavoitteenaan kerhon jäsenten henkilökohtaisten gastronomiaan liittyvien tietojen ja taitojen lisääminen sekä gastronomian edistäminen koko klubin jäsenistön keskuudessa.

Kerho suunnittelee ja organisoi vuosittain useita Klubin koko jäsenistölle suunnattuja tapahtumia, kuten gourmet- ja viini-illat ja esimerkiksi syksyllä 2009 ensimmäistä kertaa järjestetty oktoberfest-tapahtuma. Lisäksi Kerho toteuttaa pääasiassa aktiivijäsenistölleen suunnattuja omia ruoanlaittotapahtumia, ekskursioita ja muita yhteisiä tilaisuuksia.

Mikäli olet aktiivinen gastronomian harrastaja ja kiinnostunut kerhon toiminnasta, ota yhteyttä. 

Kerhon puheenjohtajana toimii Jorma Hämäläinen, email jorma.hamalainen(at)pp6.inet.fi ja sihteerinä Jari Karpakka, email jari.karpakka(at)kolumbus.fi

 

  SYKSY 2018

   9.-11.12. Brunssiretki Pietariin: Grand Hotel Europe

  KEVÄT 2019

  16.-18.1. Gastronomisen kerhon retki Tukholmaan

  1.2. (pe) klo 19.00  Gourmet-ilta (avec)
  Teemana talven herkut. Menu: Iso blini  tykötarpeineen,
  väliyllätys, kirkas madekeitto ja ruisleipää,
  leipäjuustoa ja lakkaa.
  Hinta 69,00. Isäntänä Kari Tähtinen.
  Tervetuloa aperitiiville klo 18.00 lähtien.
  Ilmoittautuminen järjestelmän kautta 29.1. mennessä.

  9.5. (pe) klo 19.00
  Viini-ilta (avec)
  Isäntänä Kari Tähtinen