Gastronominen Kerho

Suomalaisen Klubin Gastronominen Kerho perustettiin syksyllä 2007, tavoitteenaan kerhon jäsenten henkilökohtaisten gastronomiaan liittyvien tietojen ja taitojen lisääminen sekä gastronomian edistäminen koko klubin jäsenistön keskuudessa.

Kerho suunnittelee ja organisoi vuosittain useita Klubin koko jäsenistölle suunnattuja tapahtumia, kuten gourmet- ja viini-illat ja esimerkiksi syksyllä 2009 ensimmäistä kertaa järjestetty oktoberfest-tapahtuma. Lisäksi Kerho toteuttaa pääasiassa aktiivijäsenistölleen suunnattuja omia ruoanlaittotapahtumia, ekskursioita ja muita yhteisiä tilaisuuksia.

Mikäli olet aktiivinen gastronomian harrastaja ja kiinnostunut kerhon toiminnasta, ota yhteyttä. 

Kerhon puheenjohtajana toimii Jorma Hämäläinen, email jorma.hamalainen(at)pp6.inet.fi ja sihteerinä Jari Karpakka, email jari.karpakka(at)kolumbus.fi