HSK:n DIGI-Klinikka-ryhmä

Digiklinikan palvelut on tarkoitettu kaikille Klubin jäsenille ikään katsomatta. Klinikalla asiantuntijat ja vertaiset opettavat sinua henkilökohtaisesti käyttämään digilaitteitasi. Heiltä saat apua myös muihin digiongelmiisi.

Digiklinikka pyrkii toimimaan Klubin jäsenien keskeisenä jakelukanavana digitalisaatiota ja tvt-teknologiaa sivuavissa kiinnostavissa asioissa. Digiklinikka toimii hyvässä yhteistyössä myös teknologia-ryhmän kanssa, samoilla ”apajillahan” tavallaan ollaan.

Ryhmä pyrkii kokoontumaan kuukausittain 2. tai 3. torstaina kello 14-16. Kokoontumisista tulee tarkempi tieto DigiKlinikka-ryhmän www-sivuille ja Inkerin viikkotiedotteeseen.

HSK:n Digiklinikan sivuston kautta jaellaan ajankohtaisia uutisia tvt-asioista, PC- ja tablettiuutisia sekä älypuhelimia koskevia juttuja. Sivustolla on myös mahdollista liittyä erilliselle digi-asioista kiinnostuneiden sähköposti-listalle, käydä väittelyitä ja keskusteluja muiden jäsenten kanssa ja vastata erinäisiin toiminnan ja sivuston kehittämistä koskeviin kyselyihin.

Sivuston osoite on:
https://hskdigiklinikka.yhdistysavain.fi/
________________________________________

Sakari Eränen
sakari.eranen@saunalahti.fi
+358 40 7222077